Medewerkers Van Hoften Installatietechniek leren engineeren in Revit.

Revit-template en -training

ICO Van Hoften 016A

Van Hoften Installatietechniek is de laatste jaren fors gegroeid. Het bedrijf heeft een sterke focus op seriematige nieuwbouwwoningen, voornamelijk appartementen en woontorens. Met ruim 100 medewerkers verzorgt het de installaties voor circa 2.000 nieuwbouwwoningen en verduurzaamt het bedrijf (woon)gebouwen. Van Hoften heeft een grote eigen prefab-afdeling en gaat voorop in vernieuwingstrajecten. Op het gebied van digitalisering wordt het bedrijf gezien als koploper in de branche. De samenwerking met i-Commit bestaat al meer dan vijf jaar. 


Dennis: “Meer dan 10 jaar geleden begonnen wij al met BIM. We werkten destijds al jaren met Revit. Maar begin 2019 waren we op zoek naar een partner die ons kon helpen met het ontwikkelen en bouwen van een volledig nieuw bedrijfstemplate, afgestemd op onze processen. En het daarbij ondersteunen van onze collega’s bij het leren engineeren in Revit. Dat was de start van onze samenwerking met i-Commit.”

ICO Van Hoften 011 V2

In korte tijd leren werken in Revit

“i-Commit zette een lesprogramma op voor ons bedrijf. Hiermee leerden onze collega’s in een kort tijdbestek werken met Revit. Daarnaast bouwde i-Commit voor ons een nieuw projecttemplate. We werkten al wel met een projecttemplate in Revit, maar door de kennis en kritische vragen van i-Commit werd dat aanzienlijk beter.”

“De nieuwe projecttemplate zorgde ervoor, dat we sneller en preciezer gingen werken. Dankzij verschillende slimmigheden konden we vanaf dat moment disciplines gecontroleerd engineeren. Een uitstekende basis voor elk project.”

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:
Anko De Rooij Contact
Anko de Rooij
06 - 100 637 87

Mail Anko

Overige projecten