Diensten

Van projectvoorbereiding tot werktekening, wij helpen installateurs, adviesbureaus en gebouweigenaren aan ontwerp-, reken- en engineeringkracht. We geven daarnaast, ook los van projecten, BIM en Revit trainingen en advies. 

Mcva 20240319 0263 HR

We maken bijvoorbeeld slimmere werkprocessen. Tillen de BIM-kennis en -kunde van jullie medewerkers naar een hoger niveau. Maken op projecten met 3D inzichtelijk hoe luchtstromen door een ruimte gaan, zodat het ontwerp van een operatiekamer of klaslokaal nóg beter wordt. 
We programmeren routines in Revit met Dynamo, waardoor repeterende handelingen alleen nog maar vragen om één druk op de knop en je uren tijd bespaart. En we helpen bij het 3D scannen en inspecteren van vastgoedinstallaties.

Onze opdrachtgevers noemen ons open, eerlijk en betrouwbaar. Daar zijn we trots op. De combinatie van onze installatietechnische kennis en kunde en uitgebreide ervaring met BIM en Revit maakt ons uniek.

Meer lezen over

Met onze flexibel inzetbare BIM expertise voor projecten helpen wij je om de druk op jullie team en bedrijf te verlichten. 

BIM Engineering

Ondersteuning bij het implementeren van BIM en Revit, trainingen en hulp bij het maken van templates. 

BIM Consultancy en trainingen

Gecertificeerde inspecties van installaties in bestaande gebouwen. Advies voor verduurzaming.

Gebouwinspecties

Zonder breekschade inzicht krijgen ten behoeve van onderhoud of revisie van installaties.

3D scanning

Betere ontwerpen maken met Virtual Reality, daar zetten wij ons bij i-Commit voor in. 

Virtual Reality

Zo gaan we te werk

Mcva 20231218 0109 HR

Betrokken

Onze naam zegt het al: i-Commit, wij zijn volledig toegewijd aan de installatietechniek. We vinden het een prachtig vak en krijgen energie van complexe vraagstukken. We zijn ook toegewijd aan onze opdrachtgevers en elkaar. Ons doel is om jullie project en bedrijf verder te brengen op een manier die je zelf misschien nog niet voor mogelijk hield. We zien waar kansen liggen en gaan ermee aan de slag. Samen mooie dingen maken, dat is wat we willen. We geloven dat commitment daarin echt het verschil maakt.

Meer weten over wat we voor jullie kunnen doen?

Neem contact op met: