Virtual Reality

Betere ontwerpen maken met Virtual Reality, daar zetten wij ons bij i-Commit voor in. 

Jst 20240321 RAW8003 HR
Mcva 20231218 0174 HR

Met Virtual Reality is het mogelijk om als ontwerpteam slimmer samen te werken. Je kan bijvoorbeeld met verschillende disciplines tegelijk door de technische ruimte van een virtueel gebouw lopen. Ook als je fysiek niet bij elkaar in één ruimte zit. Zodat je ter plekke met elkaar kan beoordelen of de ontwerpkeuzes optimaal zijn. 

Ook de monteur kan met de inzet van Virtual Reality makkelijk meedenken. Door hem al in de ontwerpfase door de virtuele technische ruimte te laten lopen, kan hij bijvoorbeeld beoordelen of de installatie makkelijk bereikbaar is voor onderhoud.

Met Virtual Reality is het ook mogelijk de eindgebruiker al in de ontwerpfase door het virtuele gebouw te laten lopen. Zodat je de installatie al vroeg in het proces kan toelichten aan de eindgebruiker en benodigde wijzigingen kan ondervangen. Zitten de wandcontactdozen, schakelaars of de wastafel op de juiste plek?

Wij houden de ontwikkelingen nauwgezet bij en zien dat het ook kostentechnisch steeds interessanter wordt om Virtual Reality in te zetten op projecten.

Meer weten over de inzet van deze techniek?

Neem contact op met:
Marc De Jager Contact
Marc de Jager
06 - 208 640 16

Mail Marc