Onze geschiedenis

In 2008 besloten John Geven, Anko de Rooij en Marc de Jager samen i-Commit op te richten. Het doel: kwaliteit combineren met flexibiliteit. 

Privacy Statement

Hoe het begon

De installatiequote in gebouwen nam in die tijd al toe. Terwijl de doorlooptijd van projecten korter werd, werd de voorbereidingstijd langer. Dat had te maken met de opkomst van andere, geïntegreerde contractvormen en de groeiende populariteit van virtueel bouwen. “We merkten dat er een enorme behoefte ontstond een flexibel inzetbare en hoogkwalitatieve kennis van installatietechniek.” 

In één jaar tijd groeide i-Commit met maar liefst 16 medewerkers. Iedereen kreeg direct een contract voor onbepaalde tijd. 

ICO Directie 800

“We zijn nog steeds heel selectief in ons aannemingsbeleid. Als we dan een voorstel doen, weten we ook dat het past. En we heten niet voor niets i-Commit. We zijn toegewijd aan de installatietechniek, maar ook aan onze opdrachtgevers en elkaar.”

We zijn nu met 40 collega’s en vormen een sterk en betrokken team dat tot de top behoort in het vak. Samen tillen we de installatietechniek naar een steeds hoger niveau.  We focussen ook continu op de doorontwikkeling van onze mensen. We delen actief onze kennis en collega’s kunnen elke opleiding volgen die ze willen. 

Betrokkenheid en vertrouwen staan centraal in alles wat we doen. Voor iedereen binnen ons bedrijf is er de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en we beslissen allemaal mee over de koers van ons bedrijf.