Over ons

Onze kracht is ons team. De naam zegt het al: i-Commit. We zijn volledig toegewijd aan de installatietechniek. Veel van ons al meer dan 25 jaar. We krijgen energie van complexe vraagstukken en zijn dagelijks als één team met onze opdrachtgevers bezig met wat er slimmer kan.

Mcva 20231218 0206 HR

Onze cultuur

De combinatie van onze installatietechnische kennis en kunde en uitgebreide ervaring met BIM en Revit maakt ons uniek. We weten veel én we kunnen veel. We zoeken ook voortdurend naar hoe dingen beter kunnen. Welke nieuwe technieken en werkwijzen zijn er en hoe passen we die praktisch toe bij complexe projecten in de installatietechniek? 

Opdrachtgevers noemen ons open, eerlijk en betrouwbaar. Daar zijn we trots op. We staan ervoor een toegankelijk bedrijf te zijn met korte lijnen. 

Vertrouwen in elkaar en onze opdrachtgevers is voor ons de norm. Dat is de basis voor fijne samenwerking, positieve energie en het continu verhogen van onze kwaliteit. Het is ook de reden dat we in staat zijn onze opdrachtgevers continuïteit te bieden.

We zoeken samenwerkingen op, analyseren, bedenken, experimenteren en realiseren. 

Onze overtuiging: samen weten we het meest, samen zijn we het slimst.

Mcva 20231218 0190 HR